måndag, november 27, 2006

Test

Elisabet tipsade om en test om man vill kolla sin personlighet. Med tanke på hur många sådana jag genomfört så tänkte jag oförskräckt; en till kan väl inte skada.

Ha.

Hur upplyftande var då detta? Det kursiva är min egen tolkning av svaret.

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker". Du är nyfiken och pratar strunt.

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal. Du är velig, på gränsen till mesig. Dessutom feg.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera. Du tänker gärna ut saker och testar nya lösningar bara de inte kräver så mycket insats.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv. Du tänker hellre än gör, och trycker ner andra lika mycket som dig själv.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan bara konstatera: Du måste vara min okända tvillingsyster.

:-)

Marge_II sa...

Poor fellow ;-)