söndag, oktober 14, 2007

När kycklingfilén

...är uppäten och mannen säger att han visst skulle kunna tänka sig bli vegetarian -

då vet man att man lyckats med tillbehören!

En sås på mjukfräst purjolök, creme fraische, kycklingbuljong, vitt vin och gorgonzola. Serverad med en krispig sallad toppad med hackad valnöt - och råris till för den som så önskar.

- Äsch, säger jag och knycker lite nonchalant på nacken.
- Typisk GI-mat, bara.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det lät gott! Betrakta det som norpat. Utom valnötterna. Jag är allergiker.

Marge_II sa...

Bert: Kaloririkt - men gott!
Smaklig måltid!

Anonym sa...

En veggo anmäler sig! Hoppar dock gärna över kycklingbuljongen och oxo nötterna av samma skäl som Bert.

När sa du?

hugan sa...

GI mat är en gåva! gott gott!! synd bara att det blir lite dyrt i längden..

Marge_II sa...

Maja: Då återstår ju nästan ingenting av receptet - men du är välkommen when ever.
En purjo kan jag alltid fixa :-)

huga: Visst är GI-mat är god.

Min GI-modell tenderar dessvärre att fokusera mer på det goda än viktminskningen ;-/