söndag, april 29, 2007

Söndagsrycket

...blev en långpromenad, dammsugning, vaskning och nu väntar middagsfrämmande.

Ciaó! så länge.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lördagsryck: vi gick med i SpringPride för att stödja demokrati och medmänsklighet. Härlig dag med sol, färger och en massa glada människor. Dock ej mörkermännen från Svenska Motståndsrörelsen som hade ett "motmöte" i stadsparken. Man fryser till i vårvärmen när man ser dem! De värnar mamma-pappa-barn-konstellationer säger de, men vad hemskt om barnet visar sig bli en sån som dom!

Söndagen: stod med snoken ned i rabatterna mest hela dan och ryckte ogräs och alla tusentals maskrosor som förgyller gräsmattan. Det är mest för grannarnas skull jag drar bort dem. Själv tycker jag att de är ganska fina.

Måndag: ont i hela kroppen efter ogräskampen.

Marge_II sa...

Maja: SpringPride låter som ett trevligt - och viktigt - lördagsnöje. Ogräsplockning låter dock inte lika kul.

I avsaknad av planteringar - och säsong - så får det bli lite krattning. Med betoning på lite. Är rädd för att andas in sorkfebervirus...

Anonym sa...

.. och här är det fästingar vi ska se upp med. Hjärnhinneinflammation av TBE sprider sig tydligen snabbt nu och inte har jag kommit iväg för vaccination.

Kanske ska skylla på smittorisken när jag inte orkar engagera mig längre i maskros, kvickrot och allt vad ogräset nu heter?

Marge_II sa...

Maja: Vad är det man säger: Alla sätt är bra utom de dåliga :-)